Monday, September 06, 2010

Aku Tak Puas Hati Bahagian 2

Aku Tak Puas Hati Bahagian 2

Saya Muhammad Azril Bin Hamzah dengan ini menyatakan ketidakpuasan hati saya berkenaan perkara perkara yang menaikkan kemarahan saya antaranya adalah :

1.) Perbuatan menghina Islam yang semakin berleluasa sekarang ni antaranya perbuatan menghina nama Allah, menghina Puasa ,menghina umat Islam dan memberikan tafsiran sempit mengenai umat Islam. Dimanakah suara para ilmuan Islam dan pemimpin muda Islam yang berapi rapi dalam memberi ceramah tetapi takut nak menyuarakan pendapat dalam hal ini.

2.) Perbuatan menghuna Melayu yang sekarang ni nampaknya semakin berleluasa. Yang paling saya hairan adalah kuasa politik pun tak mampu nak buat apa. Tak kisah politik memerintah dan politik pembangkang memang tak boleh diharap dalam nak membela Melayu.

3.) Perbuatan menghina negara antaranya seperti membakar dan memijak Jalur Gemilang dan membaling najis ke Kedutaan Negara.

Saya berharap perkara ini dapat diselesaikan secepat mungkin. Sesiapa yang ada kuasa tolonglah bertindak demi agama bangsa dan negara...........

No comments: