Thursday, October 22, 2009

Balik Dari Grand Riverview

Catatan 26 Julai 2009
Lokasi : Hotel Grand Riverview, Kota Bharu, Kelantan

Pagi pagi lagi kami dah bangun awal, selepas subuh kami terus bersiap untuk makan di Dewan Makan atau lebih dikenali sebagai Coffe House di Hotel tersebut. Hari ini merupakan hari yang terakhir kami disana disebabkan kami akan balik ke Kuantan. Mesyuarat dah habis semalam.

Apabila kami turun di dewan makan, kami dapati setengah dewan makan telah pun penuh dengan perwakilan dan keluarga lalu kami pun meyertai mereka. Selepas makan kami pun terus bersiap dan pabila pukul 9.30 pagi aku pun turun sekejap berjumpa kawan aku yang akan balik ke Bukit Mertajam dengan bas.
.
Untuk pergi mesyuarat tersebut kami diberikan pilihan samada menaiki kenderaan sendiri atau menaiki bas yang disediakan, aku memilih untuk naik kenderaan sendiri disebabkan aku ke Kuantan dulu barulah aku ke Kota Bharu dengan menaiki kereta. Selepas itu aku pun naik semula ke bilik untuk bersiap untuk balik ke Kuantan.

Balik ke Kuantan?....... Hahaha. nanti dulu kita ronda ronda dulu.


Setelah bersiap kami pun mengambil gambar
.

Dengan senyuman dan masih lagi mengantuk gambar Puan Azlina dirakamkan
.
Selesa juga duduk atas bangku ni. Hahahaha
.

Senyuman menawan dari isteri tercinta untuk suaminya yang dicintai seluruh jiwa raganya. Hahahaha
.
Rasa macam nak baring je lagi dalam 2 atau 3 jam lagi. Hahahahaha
.
Tak larat nak duduk atas katil, kita duduk atas lantai sekejap.
.
Kami bergambar berlatarbelakangkan bilik dalam dalam hotel tersebut.
.
Selepas kami bergambar kami pun turun daftar keluar dan kami ke Pasar Siti Khadijah dan kami pun terus ke pasar pasar berdekatan. Kami berhenti apabila sampai di Kuala Terengganu dan terus lepak sekejap di tembok di tepi pantai berdekatan Bandaraya Kuala Terengganu selepas itu kami pun meneruskan perjalanan ke Masjid Kristal untuk bersembahyang dan kai rehat sekejap. Perjalanan diteruskan dan kami berhenti makan disebelah kedai membuat roti dan pada malamnya kami pun sampai di Kuantan. Syukur Alhamdulillah kami selamat sampai di Kuantan

.

Pemandangan indah Masjid Kristal dari tempat letak kereta
.

Kami pun bergambar dihadapan Masjid Kristal

No comments: